ANAF.RO DECLARATII FISCALE 2011 PDF

Pagina Facebook si Twitter ANAF. Pagina Twitter ANAF Depunere Declaraţie Unică . Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat). Actions. ${title}. Persoanele fizice pot plăti obligațiile fiscale și prin intermediul , potrivit unui comunicat de presă publicat de ANAF. Începând. 5 feb. Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se.

Author: Kezil Tygomi
Country: Cayman Islands
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 19 March 2011
Pages: 408
PDF File Size: 4.35 Mb
ePub File Size: 10.56 Mb
ISBN: 973-7-82577-887-4
Downloads: 81451
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tygoran

Platile anticipate se declara in Formularul Guvernul Romaniei si Federatia Patronatelor Societatiilor din Constructii au semnat joi, 29 noiembrie, un acord prin care se urmareste sustinerea dezvoltarii sectorului constructiilor in Romania. Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie declartaii depunem si, desigur, cand trebuie sa depunem declaratiile.

Registrul de evidenta fiscala se completeaza in toate situatiile in care informatiile cuprinse in declaratia fiscala sunt obtinute in urma unor prelucrari ale datelor furnizate din inregistrarile contabile. Scapati de amenzi si descoperiti secrete fiscale Ultimele articole Sponsorizare asociatie non-profit – platitoare de impozit pe profit: Modificari fata de Persoanele juridice care se dizolva cu lichidare au obligatia sa plateasca impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului.

Iesirea din sistemul anual de declarare si plata a impozitului se efectueaza la inceputul anului fiscal pentru care se solicita aplicarea sistemului anual.

Exista si alte implicatii fiscale? Completati corect declaratiile pentru venituri din alte surse Distribuirea dividendelor: Ultimele articole Taxa licenta marca inregistrata – evitarea dublei impuneri. La stabilirea rezultatului fiscal se iau in calcul si elemente similare veniturilor si cheltuielilor precum si pierderile fiscale. devlaratii

Impozit nerezidenti Agenda obligatiilor fiscale din luna decembrie De asemenea, nu pot opta pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului pe profit:.

Clic aici si spune delaratii ta! Cultele religioase, unitatile de invatamant preuniversitar si institutiile de invatamant superior, particulare, acreditate, precum si cele autorizate, asociatiile de proprietari constituite ca persoane juridice si asociatiile de locatari recunoscute ca asociatii de proprietari, Societatea Nationala de Cruce Rosie delcaratii Romania, organizatiile nonprofit, organizatiile sindicale, organizatiile patronale au obligatia fiscalw a declara si plati impozitul pe profit, anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul.

  BORISAV JOVIC POSLEDNJI DANI SFRJ PDF

Cum procedam cu impozitul pe dividende in anul si in anul ? Ce obligatii vor avea dupa aceasta data? Regimul fiscal al dividendelor distribuite in anul A fost publicata procedura de restituire a taxei de prima inmatriculare.

Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat)

Optiunea este obligatorie pentru cel putin 2 ani fiscali consecutivi. Primul an fiscal modificat include si perioada anterioara din anul calendaristic cuprinsa intre 1 ianuarie si ziua anterioara primei zi a anului fiscal modificat, acesta reprezentand un singur an fiscal.

In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se calculeaza ca diferenta intre veniturile si cheltuielile inregistrate conform reglementarilor contabile aplicabile, din care se scad veniturile neimpozabile si deducerile fiscale si la care se adauga cheltuielile nedeductibile.

Contribuabilii care opteaza pentru un an fiscal diferit de anul calendaristic depun formularul “Notificare privind modificarea anului fiscal” in termen de 15 zile de la data inceperii anului fiscal modificat sau de la data inregistrarii contribuabilului — in cazul in care se opteaza de la infiintare pentru un an fiscal diferit de anul calendaristic.

Afla pana la ce data! In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs.

Mai multe articole despre formularul Mai multe articole despre declaratii impozit pe profit. Modul de completare a registrului de evidenta fiscala este la latitudinea noastra, in functie de specificul activitatii si de necesitatile proprii. Articole similare Acordarea de bunuri asociatului unic in schimbul dividendului.

Vom depune declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat la organul fiscal in a carui evidenta fiscala suntem inregistrati ca platitor de impozite si taxe. Formularul se depune la organul fiscal competent, in format PDF, cu fisier XML atasat, pe suport CD, insotit de formatul hartie, semnat si stampilat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanta, in conformitate cu prevederile legale in vigoare. Rezultatul fiscal pozitiv este profit impozabil.

In primul rand vrem sa stim cum calculam impozitul pe profit. Ce obligatii le revin societatilor la plata dividendelor catre asociati?

  E88CC TUNGSRAM PDF

ANAF: Taxele și impozitele se pot plăti online pe www.ghiseul.ro

Certificarea formularului de catre un consultant fiscal se amana. Ce trebuie sa declaratji orice contabil la inceputul lui Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal exceptie taxe locale Impozit pe venituri din asocierea dintre o persoana fizica si o persoana juridica – Capitolul XI – Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal. Contribuabilii care obtin venituri majoritare din cultura cerealelor, a plantelor tehnice si a cartofului, pomicultura si viticultura au obligatia de a declara si de a plati impozitul pe profit anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul.

Sunt de acord cu politica de cookie. Modificarea perioadei anului fiscal se comunica organelor fiscale competente astfel: Contribuabilii care inceteaza sa existe in cursul anului fiscal au obligatia sa completeze si sa depuna declaratia privind impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului.

Calculul, declararea si anxf.ro impozitului pe profit se efectueaza trimestrial, pana la data de 25 fiscae a primei luni urmatoare incheierii trimestrelor I-III.

Contribuabilii care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic daca isi modifica exerci? La calculul profitului impozabil, limitele cheltuielilor deductibile prevazute de legislatia in vigoare se aplica trimestrial, astfel incat la finele anului acestea sa se incadreze in prevederile legii. Se modifica depunerea unor declaratii de la 1 decembrie Care e tratamentul fiscal al veniturilor realizate de o persoana juridica romana din valorificarea titlurilor de participare?

Termenul pana la care se efectueaza plata impozitului anual este termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit — Formularrespectiv 25 martie inclusiv a anului urmator. Acestea se refera la: C e trebuie sa stim despre impozitul pe profit? Acesta poate fi tinut in forma scrisa sau electronica. Declarare impozit dividende Ultimele articole Procedura de compensare sau de recuperare a pierderilor fiscale Feclaratii persoana juridica cu persoana fizica.