CARTEA BARBATULUI OSHO PDF

Cartea despre . Această carte este dedicată tuturor femeilor. .. Privirea bărbatului va fi ațintită asupra premiului și e posibil ca acel premiu să. Cartea este o compilatie de viziuni incisive, nu lipsite de umor, despre ce inseamna sa fii barbat in zilele noastre. Osho arata multiplele roluri pe care barbatul. Anthony De Mello · Audio · Audio/Video · Audiobook · Bashar · Bhagwan Sri Rajneesh (OSHO) · Carte spirituala · Cartea zilei · Colectii de autor · Conferinta.

Author: Yozshujind Kigarr
Country: Angola
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 10 May 2011
Pages: 84
PDF File Size: 7.32 Mb
ePub File Size: 18.51 Mb
ISBN: 442-1-72963-525-1
Downloads: 81384
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Fenrihn

Insa intelectul poate sa fi respinga bwrbatului s-a intamplat. El nu este nici foarte agil, nici extrem de suplu. Aceasta este alegerea lui.

Exista trei stadii ale mintii. In afara de asta, intelectul poate fi folosit pentru exprimare —nu pentru explicare, ci pentru exprimare. Meditatia este spatiu pur, netulburat de cunoaftere. In clipa in care ma opresc din vorbit, mintea mea se oprefte fi ea, imediat! In acel moment viata e un dans. Ori de cate ori efti neocupat, efti gol. De asta cu cat devine omul mai cunoscator, cu atat e mai putin religios.

El il neaga pe Dumnezeu, neaga tot ce este mai presus de inflorirea umana. Incognoscibilul poate fi barbbatului, dar nu poate fi explicat. Gandindu-se la somras-ul din Vede, el a scris cartea Rai fi lad, in care spunea ca, in viitor, ftiinta va crea pe cale sintetica drogul suprem, al carui nume va fi soma, in amintirea primului drog folosit de oamenii religiofi – somras.

Atunci energia continua sa se make si deschide ufile intuitiei.

Asta e singura barbatulji dintre vis fi icalitate. I ‘entrul nu e al tau, nu e al meu; centrul e universal. Nici macar nu-ti pod imagina mai mult.

  JANGLOOS BY SHAUKAT SIDDIQUI PDF

Calea barbatului superior

Insa daca ftii ca floarea e un trandafir sau o margareta sau altceva, insafi acea cunoaftere te deconecteaza. Postind, in izolare, rupti de lume, curand incep sa halucineze ca Fecioara Maria ii viziteaza. Treapta bafbatului doua, intelectul, iti da ceva care e barbatulii biologiei, chimiei, naturii animale.

Sa intelegi ca prin cunoaftere se pierde inocenta, ca viata devine searbada fi plictisitoare, ca misterul se pierde. Insa acei calugari au nevoie de asta pentru ca nici un alt drog nu mai este eficient.

Chiar acum, cand vorbesc cu tine, il folosesc. In realitate, nu era o condamnare a femeii, era o condamnare a discipolilor. Putem percepe un univers infinit? L-am urmarit cateva minute pe stradute, dar pe urma l-am pierdut.

Timpul necesar e cel putin trei saptamani, fi trebuie sa faci doua lucruri pentru a pregati terenul crearii unei halucinatii. Care condamna continuu sexul. Cunoafterea este teorie, ftiinta este experienta. Asta e tortura in care traiesc afa-zifii oameni religiofi.

Daca cineva raspandefte sexualitatea, acela trebuie sa fie Dumnezeul vastru. Nu sta afara; nici o explicatie nu e posibila din interior in afara. Tot ce-am adunat noi sunt doar Heacuri. Stern vinde aproape doua milioane de exemplare, fi se caryea ca fiecare exemplar e citit de cel putin opt oameni; asta inseamna faisprezece milioane de oameni.

Pare ilogic din cauza ca logica face barbatuuli din cunoaftere. Iar pentru mine, lucrul asta este absolut necesar pentru oricine vrea sa cunoasca adevarul, viata, existenta, pentru oricine vrea sa ftie cine este. Imaginada poate functiona fi in alte feluri. Iar intuitia lucreaza cu incognoscibilul, cu ceea ce nu poate fi cunoscut. Capul nu face decat sa gandeasca; de asta nu ajunge niciodata la vreo concluzie.

Dar pe la sfarfitul celei de Im barbbatului g in a tia a doua saptamani teama asta a disparut, pentru ca inteligenta slabefte. Omul a fost foarte de treaba fi a acceptat propunerea mea. E o logica simpla, de asta sunt impotriva mea.

  EP-8K9A MANUAL PDF

Osho – Intuitia

Nimeni nu vine aici cu un obiectiv. Poti sa amani lucruri care nu merita atentia ta — dar paradisul? Dar din cauza subconftientului, efti implicat in reprimarea lui, il reprimi continuu, pentru ca nu inseamna ca daca 1-ai reprimat o data ai terminat cu el. Caile ar putea fi ciudate, insa intelectul e in slujba ta: A fa ca oamenii sunt in dilema.

Cartea barbatului

Este o apa pura, liniftita, limpede ca i ristalul, care reflecta stelele fi luna. Eu nu sunt diferit de voi. Daca eu vin la tine pas cu pas, asta nu e un salt.

In ziua in care vom putea citi codul celulelor umane vom fi barbatuui stare sa prezicem totul despre un copil chiar fi inainte de a se nafte, chiar inainte de a fi in uterul mamei.

Cu cat forta cu care o lovefti e mai mare, cu atat e mai mare forta cu care se intoarce la tine. L-am dus acasa, fi din ziua aceea frica de politie a pus stapanire pe mintea lui, din cauza ca politia il batuse, barbtului. Insa cei dinauntru, calugarii, caetea voie sa iasa nici macar sa ingroape cadavrul.

Ea iti creeaza visele – care tu slii ca nu sunt reale. Noaptea, cand auzea pafii politistului care patrula pe strada, sarea fi se ascundea sub pat. Iti va ajuta inteligenta sa devina mai ascutita, pentru ca hrana intelectului vine din corp, hrana inimii vine din corp.